Kiál(lí)tás – Győr

Az online világban mindenhol képekhez szöveget, szöveghez képet csatolnak. Hát mi ezt a valóságban is megtettük. Megelevenedtek a posztok.
Kortárs magyar képalkotók munkáit házasítottuk kortárs magyar költők verseivel.
A helyszín épp olyan rusztikus és eldugott, mint a képek üzenetei.
Ha meg akarod hallani a képeket és meglátni a verseket, ha szeretnél egy elfojtott kiáltásnak részese lenni, akkor július 19. előtt csak a képeket, utána pedig augusztus 15.- ig a verseket is megszemlélheted nyitva tartási időben. Ha találkozni szeretnél velünk, az alkotókkal és megeleveníteni mindezt, akkor pedig az irodalmi estünkre várunk
július 19.-én, 17 órai kezdettel.
Lesz lelki, szellemi és testi táplálék, ki mire éhezik éppen. 🙂

FACEBOOKON

Helyszínről – Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Gyárvárosi Közösségi Háza

Hozzáfűzés:

A Kelet azért jött létre, hogy elérhetőbb, emberközelibb legyen a művészet, érthetőbb a mondanivaló, szerethetőbb a keletezett érzés. A kiállítás képeinek üzenete és a hozzá válogatott versek összhangja ebben a szellemben lett kiválasztva, elmélyít egy gondolatot, egy érzést, egy eszményképet.

A kiállítás váratlan és kihagyhatatlan lehetőség volt, amit megragadtunk, és nem fogjuk megbánni a rengeteg belefektetett munkát, mert remek alkotók remek alkotásaival kerülhettünk kapcsolatba, az alkotásokban közelebb kerültünk egymáshoz és önmagunkhoz, megmutattuk, hogy a nem csak az tud értékes lenni, amiért egy rakást pénzt fizetnek, hogy szerelemből és lelkesedésből is lehet igényes kiállítást rendezni, hogy az összefogásnak teremtő ereje van, és hogy együtt egymásért mennyi mindent tudunk tenni.

A kiállítás bár térben és időben korlátozott, de keressük a lehetőséget, hogy az internet szabadságát kihasználva ezeket a korlátokat csökkentsük.

Köszönjük mindenkinek, aki véleményével, gondolataival érzéseinek, benyomásainak megosztásával hozzájárul erőfeszítéseinkhez.

20170719_Kelet_bemutatkozás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

három + 9 =